Zloděj vytrhl dívce mobil z ruky

31.01.2012 12:49

 

TÁBOR - (31. ledna 2012) Policisté pátrají po zloději, který včerejšího dne okolo půl čtvrté hodiny odpolední okradl před vchodem do herny Royal na Křižíkově náměstí v Táboře mladou dívku. Dle jejího oznámení k ní náhle přistoupil a beze slova jí vytrhl její mobilní telefon značky Nokia 5530 z ruky. Následně z místa utekl směrem do ulice Budějovická.
 
Dle získaného popisu by zlodějem měl být mladík ve věku přibližně 17 let, snědé pleti, hubené, asi 170 cm vysoké postavy. Oblečen byl do černých tepláků a černobílé bundy. Na hlavě měl kšiltovou čepici, překrytou kapucí od výše uvedené bundy. Společně s ním z místa ještě utekli další dva blíže neurčení mladíci snědé pleti.
 
Policisté žádají každého, kdo mohl být svědkem uvedené krádeže na Křižíkově náměstí v Táboře, případně následného útěku tří mladíků Budějovickou ulicí, mohl je poznat či k objasnění případu přispět jakoukoliv jinou informací, aby tak učinil na Obvodním oddělení Tábor v Divadelní ulici či na telefonní lince 974 238 700, případně číslo 158. Děkujeme.
 


 

—————

Zpět



TOPlist