Střet osobního vozidla a chodkyně. Policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo 22. října na Husově náměstí v Táboře

24.10.2013 10:58
TÁBOR - (22. října 2013) Táborští dopravní policisté žádají média a tím širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo krátce před pátou hodinou odpolední v úterý dne 22. října 2013 na Husově náměstí v Táboře. V prostoru přechodu pro chodce, který vede přes komunikaci z prostoru parku k budově městského úřadu (viz. přiložená mapa), došlo ke kolizi chodkyně, ženy středního věku a osobního vozidla tovární značky Peugeot 207, tmavě šedé barvy. Dle zjištěných skutečností žena přecházela komunikaci ve směru od parku k budově MÚ, vozidlo projíždělo uvedenou komunikací ve směru do centra města.
 
V zájmu objektivního posouzení všech skutečností uvedené události tímto žádáme očité svědky, kteří zaznamenali celý průběh uvedené dopravní nehody, případně by mohli ke skutkovému ději přispět jakýmkoliv dalším důvodným poznatkem, aby své informace laskavě poskytli táborským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na adrese Soběslavská 2763 v Táboře, stejně jako na telefonním čísle 974 238 250, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme. 
 
 

—————

Zpět



TOPlist