Mladík naboural do sloupu. Ve spodním prádle utíkal policistům

10.11.2011 23:47

 

TÁBOR - (10. listopadu 2011) V 02:30 hodin požádala PČR strážníky o součinnost při pátrání po muži oděném pouze do spodního prádla v lokalitě Nového Města. Podle přijatých informací mladík pravděpodobně ujel od dopravní nehody z prozatím neznámého místa.  
 
Autohlídka městské policie mladíka uvedeného popisu zahlédla při průjezdu Budějovickou ulicí, jak utíká po schodech u Sokolovny. Při pronásledování jedním ze strážníků bylo zjištěno, že dotyčný se ukryl v domě ve Farského ulici. Tam byl také nalezen hlídkami PČR a strážníků schovaný pod schody na půdu. Ve stejné ulici bylo nalezeno i havarované vozidlo, které bylo nahlášeno jako odcizené. Později bylo policisty zjištěno i místo dopravní nehody v Poříční ulici, kde zůstal povalený sloup veřejného osvětlení. Celou záležitost šetří PČR, oddělení dopravních nehod. Městská policie Tábor 
 
AKTUALIZOVÁNO - Vyjádření k události tiskového mluvčího Policie České republiky Miroslava Doubka: "Za volantem seděl opilý mladý muž, při jízdě havaroval a poškodil sloup veřejného osvětlení, řídil v době, kdy mu byl vysloven trest zákazu řízení motorových vozidel a navíc použil vůz bez vědomí jeho majitele. Všechny tyto skutečnosti jsou předmětem dalšího policejního šetření. Je více než zřejmé, že mladíkova noční jízda tak bude mít opět dohru před soudem."
 


—————

Zpět



TOPlist