Krádež v OD Albert

21.11.2011 13:52

 

TÁBOR - (20. 11. 2011) Dvě hlídky vyslal operační strážník do prodejny Albert na ulici 9. května, kde se podle oznámení vyskytovala skupinka narkomanů opatřujících si zboží nezákonným způsobem. 
 
Bezpečnostní služba zadržela a předala strážníkům mladíka, který odcizil celkem devět kusů bonboniér. Tato krádež byla vzhledem k výši vzniklé škody pouhým přestupkem, za který byla pachateli uložena bloková pokuta. 
 
V průběhu jeho řešení však pracovník ochranky upozornil strážníky na dalšího výtečníka, který si bez ostychu doslova prohodil přepravku plnou piv přes turniket za pokladní zónu a šel dále pokračovat v "nakupování" do kapes a pod bundu. U pokladny se při návratu ani neobtěžoval zastavit, a tak jej museli zadržet až strážníci. Vyšlo najevo, že v lapkově oděvu uvázly potraviny, zejména alkohol a cukrovinky, za více než 1.200,- Kč. Perlustrací jeho osoby se navíc zjistilo, že dotyčný byl za majetkový trestný čin v nedávné době odsouzen. Skutek byl z uvedeného důvodu předán Policii ČR jako přečin krádeže. 
 


—————

Zpět



TOPlist