Krádež benzinu z osobního vozidla

31.10.2011 14:59

 

TÁBOR - Po delší době šetří táborští policisté opět případ krádeže benzinu z osobního vozidla, kdy pachatel provrtal dno plastové nádrže. Stalo se tak v závěru minulého týdne na parkovišti v ulici Václava Soumara na Pražském sídlišti v Táboře. Pachatel si vybral osobní automobil tovární značky Škoda Fabia, krádeží a poškozením vozu způsobil majiteli škodu ve výši téměř 5 000 korun.
 
Policisté na tyto případy upozorňují. Na sklonku loňského roku se tato trestná činnost velice rozšířila, policistům se následně podařilo vypátrat a zadržet dva pachatele, kteří touto cestou benzín z vozidel kradli. Oba skončili ve výkonu trestu odnětí svobody.
 
Policisté proto opětovně upozorňují obyvatele nejen města Tábora, aby byli obezřetní a všímaví k dění kolem zaparkovaných vozidel. Vedle klasického vykrádání automobilů cestou překonání zámků či rozbití okna dveří pak pachatelé zpod vozidel vyřezávají katalyzátory, či jak je výše uvedeno, provrtávají nádrže a kradou benzín nebo naftu. Jakékoli důvodné poznatky k této trestné činnosti prosím neprodleně oznamte policistům na lince č. 158. Děkujeme.
 

—————

Zpět



TOPlist