Festival Mighty Sounds v Táboře a chystaná opatření policie

14.07.2010 13:03

 TÁBOR - Od pátku 16. července do neděle 18. července se bude konat další ročník  festivalu Mighty Sounds. Tentokrát nebude festival v Olší u Tábora, ale přímo v Táboře v areálu letiště Čápův dvůr poblíž Sídliště Nad Lužnicí. Návštěvníci festivalu se mohou těšit například na koncerty Ska-P, Sto zvířat, německých Donots, amerických H20, německo - francouzských Irie Révoltés a mnoha dalších skupin. 

Vstupenky v předprodeji budou stát 820 Kč a objednat si je můžete i na stránkách festivalu, které najdete ZDE. Tam najdete i program všech akcí. 

Opatření policie k uvedené akci

 

Ve dnech 16. - 18. července 2010 proběhne na letišti U Čápova dvora v Táboře hudební akce Mighty sounds 2010. Policie ve spolupráci s pořadateli připravila a zajistí bezpečnostní opatření, směřující zejména k zajištění bezpečnosti silničního provozu na přilehlém silničním tahu 1/3 na obchvatu města Tábora a k zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti osob a majetku.
 
Na základě zkušeností z předcházejících podobných akcí zajistí policie dle konkrétní dopravní situace na průjezdu městem zřízení dočasného přechodu pro chodce, a to v místě mezi obchodním domem Kaufland a příjezdovou komunikací k Čápovu dvoru. Provoz v těchto místech bude usměrněn ze stávajících čtyř do dvou jízdních pruhů a maximální rychlost bude omezena na 50 km za hodinu. Na celém obchvatu městem zajistí dopravní policisté zvýšený dohled.
 
Vzhledem k očekávanému příjezdu asi 12 000 lidí a 2 000 osobních vozidel lze zejména v pátečních odpoledních hodinách, jakož i následně po celý víkend včetně pondělního dopoledne, předpokládat zvýšený provoz s možností tvoření se kolon. Policisté i pořadatelé tímto žádají všechny motorizované i pěší návštěvníky akce, stejně jako ostatní projíždějící řidiče, aby provozu v tomto úseku věnovali maximální pozornost a dbali dopravního značení a pokynů policistů. Děkujeme.
 

 

—————

Zpět



TOPlist