Loupež: S nožem v ruce do herna baru

13.02.2012 15:10
TÁBOR - (13. února 2012) Od časného rána dnešního dne šetří táborští kriminalisté případ loupežného přepadení. Do sport herna baru (dříve Fido) v prostoru průchodu mezi budovami mezi ulicemi Světlogorská a Berlínská na táborském sídlišti Nad Lužnicí, vstoupil krátce po čtvrté hodině ranní lupič, který pod pohrůžkou použití nože o délce čepele 20 - 30 centimetrů, donutil zde obsluhující ženu k vydání finanční hotovosti. Ta mu v obavě o své zdraví a život vydala částku v řádu několika desítek tisíc korun. 
 
Dle získaného popisu se jednalo o muže ve věku 20 - 25 let, hubené, asi 170 - 175 cm vysoké postavy. Oblečen byl do tmavší zimní bundy zeleno hnědé barvy s kapucí a světle modrých, zřejmě riflových kalhot. Na rukou měl černé rukavice. Přes hlavu měl nataženou kapuci od bundy, obličej pak měl maskován omotanou šálou. Hovořil česky, bez cizího přízvuku. K újmě na zdraví obsluhy naštěstí nedošlo.
 
Policisté tímto žádají každého, kdo si výše popsaného muže mohl v prostoru ulic Světlogorská či Berlínská v Táboře v časných ranních hodinách dnešního dne všimnout, případně jej zaregistrovat v noci na dnešní den v barech či hernách, jak na sídlišti Nad Lužnicí, tak i v blízkém okolí v Táboře či Sezimově Ústí, aby jakékoliv takovéto poznatky sdělil táborským kriminalistům na lince číslo 158. Děkujeme.
 

 

—————

Zpět



TOPlist